maanantai 1. elokuuta 2011

etnoruokaa osa II: pipertäjän kanakookoshässäkkäjuttu

kookosta, kanaa, minimaisseja ja riisiä!
tää on mun uus suosikki jota tykkään kiskoa mun tampereen suosikkithaimaalaisessa! jos haluu kunnolla hifistellä ni voi käyttää kookosmaidon sijasta kookoskermaa! mukaan voi myös lisätä esim herneenpalkoja, herkkusieniä ja ananasta!

2sipulia
1 yksikyntinen valkosipuli
2pkt marinoituja broiskufileitä
2 porkkanaa
1prk minimaisseja
1prk kookosmaitoa
1prk inkivääritahnaa
1prk red thai-maustemixiä

1. sipulit silpuks, ei mikskään säälittäväks piperrykseks! muista myös suikaloida porkkana
2. paista sibet ja broilerssit pannulla kauniisti elehtien
3. heitä sekaan kookosmaito, ja maustemixiä, ei siis koko purkkii vaan maun mukaan.
4. anna muhia n. 10min
5. lisää pätkityt minimaissit ja porkkanat ja inkivääritahna
6. anna hautua vielä 10min
7. tarjoile sivistyneesti riisin kera, bambumatoilta ja syömäpuikkoja käyttäen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti